Rådgivningsydelser indenfor økonomi.

At arbejde med virksomhedens finansielle situation, er en disciplin som en stor del af de danske virksomheder forsømmer. Der ligger for de fleste ganske mange unødige omkostninger og uforløste indtægter skjult. De kan forløses med en dybdegående finansiel analyse og handlingsplan.

Jeg kan tilbyde:

Finansielt Serviceeftersyn af virksomheders nuværende situation.

Jeg gennemgår regnskaber, kontrakter mm. Jeg kommer med forslag til forbedringer. Investeringen i serviceeftersynet tjener sig som regel hurtigt hjem.

Være uvildig rådgiver

ved f.eks. generationsskifter, virksomhedshandler og ejendomshandler og hjælpe til at sikre succesfuld gennemførsel. Jeg er uvildig, hvilket ofte er det der skal til for at parterne kan blive enige.

Vækst scenarie – super, hvordan sikrer i jer at virksomheden styres sikkert igennem. Jeg har stor erfaring i at sikre kontrolleret vækst.

Formueoptimering – Er du usikker på om banken/mægler er helt uvildig i sin rådgivning? Jeg giver svar på hvad der er fup eller fakta.

Styrer forhandlinger med bank og andre pengeleverandører, så der opnås de bedst mulige løsninger til den rigtige pris.

At være proces- og forhandlingsleder ved større investeringer, hvor jeg styrer forløbet fra ide, gennem forberedelsesfasen, leder forhandlingsforløbet bl.a. med sælger, bank, kreditforening eller investorer, til gennemførsel/etablering.

Kort sagt får helheden til at hænge sammen, så de rigtige beslutninger træffes og eksekveres. Dette sker naturligvis i samarbejde med revisor og advokat, hvor det giver mening.

Er økonomien anstrengt kan det være svært at investere i effektiv og uvildig rådgivning. Min påstand er at det kan blive meget dyrere at lade være. Der er ofte udfordringer i kommunikationen mellem kunde og bank/kreditorer. Jeg kan få parterne til at samarbejde, så der spares mange penge og tidsforbrug mindskes.

Kontakt mig for en dialog om hvor jeg kan bidrage til jeres succes eller problemløsning.